Made by InvidiaSigns 2021|  Most 6 | Sevenum | info@invidiasigns.nl | 06 22 94 82 58
InvidiaSigns Contact
01234 0001234

Contact

InvidiaSigns

Most 6 5975 NX, Sevenum Noord-Limburg Nederland t: +31 6 2294 8258 e: info@invidiasigns.nl Op alle opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor meer informatie
Made by InvidiaSigns 2021|  Most 6 | Sevenum | info@invidiasigns.nl |  06 22 94 82 58
InvidiaSigns

Contact

InvidiaSigns

Most 6 5975 NX, Sevenum Noord-Limburg Nederland t: +31 6 2294 8258 e: info@invidiasigns.nl Op alle opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor meer informatie
Wat is jullie werkwijze We inventariseren samen met de klant wat er precies nodig is. Daarna ontvang je een pdf met daarin het ontwerp en een prijsopgave. Na akkoord gaan we direct voor je aan de slag. Hoe lever ik mijn bestand aan Het bestand, of logo, kun je het beste aanleveren als Ai, EPS of PDF bestand. Ik heb mijn  logo niet als Ai, EPS of PDF bestand, wat nu Misschien kun je je bestand opvragen bij de drukker van je briefpapier of bij de ontwerper van je logo. Vaak hebben zij wel de juiste bestanden. Mag ik  mijn auto wassen na belettering Het beste kun je een week wachten met het wassen van de auto. Daarna wassen met de hand of in de wasstraat. Zijn de full colour afbeeldingen en de gesneden teksten bestand tegen vuil en zon Onze full colour prints worden standaard gelamineerd, zo zijn de prints beter bestand tegen weersinvloeden. Wij gebruiken voor de gesneden teksten uitsluitend folies van een goede kwaliteit zodat deze niet krimpen. Kan ik beletterde kleding in de wasmachine wassen Als kleding voorzien is van een belettering mag je de kleding wassen zoals in het waslabel staat aangegeven. Niet over de belettering strijken. Mag ik producten ruilen of retourneren Alle producten worden speciaal voor jou, op maat bedrukt met een een logo of tekst naar keuze. Het is daarom niet mogelijk om deze te ruilen of te retourneren. Kijk daarom goed naar de maat die je nodig hebt. Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op.
Wij drukken en printen het logo op diverse materialen. Wij ontvangen het logo graag als .EPS, Ai of PDF bestand. Na ontvangst van het logo of tekst ontvang je een mail met een ontwerpvoorstel en een prijsopgave.
Wij maken gebruik van verschillende technieken zoals printen, snijden, persen, drukken. We bepalen samen met de klant de kleur en de grootte van de belettering. Iedere techniek vraagt om een eigen bewerking met andere materialen.
Wij maken alles in eigen beheer waardoor de lijntjes kort en de levertijden snel zijn. We beschikken over een snijplotter, professionele printers en diverse hittepersen. Zo is de klant altijd verzekerd van de juiste techniek op het juiste materiaal. 
Na het ontwerpen, printen en/of snijden van teksten en logo’s brengen wij deze zelf  aan op auto, bord, kleding of ieder ander denkbaar materiaal. Ons deskundig team is hiervoor opgeleid en geschoold. 
Elk product krijgt van ons een kwaliteitscontrole. Dus geen massaproductie. Wij produceren zelfs per stuk. Alle producten worden speciaal voor de klant, op maat, bedrukt Geen minimale aantallen en geen instel- en opstartkosten.
mail ons voor meer info mail ons voor meer info